Belediye Üç Yöne Devrilebilir Dampere Sahip Kamyon Aldı

Belediye Üç Yöne Devrilebilir Dampere Sahip Kamyon Aldı

27 Ocak 2017

Tarihinde ilk defa makine parkına sahip olan Çankırı Belediyesi,  güçlendirdiği araç filosu ile yerinde ve etkili hizmet anlayışı doğrultusunda hareket etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı İrfan Dinç’in döneminde alımı gerçekleştirilen 140 araç ve iş makinesi ile sayısı 162’ye yükselen araç filosu, kalitesi ve verimi ile her geçen gün güçleniyor.

Belediye araç filosuna son olarak Isuzu marka damperli kamyon katıldı. Fen İşleri Müdürlüğünün yol yapım işleri, parke tamiratları ve malzeme aktarımlarında kullanacağı damperli kamyon,  3 yöne devrilebilir damper ile alımı yapılan kamyonlar arasında bu özelliğe sahip tek damperli kamyon olarak öne çıkıyor. Sağa, sola ve arkaya devrilebilen dampere sahip kamyon ekiplere, özellikle malzeme aktarımının istenilen alana yapılmasında, büyük kolaylık sağlayacak. Araç, son dönemde alımı yapılan diğer araçlarda olduğu gibi güçlendirilmiş motorları,  düşük bakım maliyeti, kalitesi, dayanıklılığı ile Belediyenin araç filosuna güç katacak.