Belediye Spor’un Güreşçisi Fatih Özgen Yine Türkiye Şampiyonu

Belediye Spor’un Güreşçisi Fatih Özgen Yine Türkiye Şampiyonu

20 Haziran 2019

11-13 Haziran tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nın Şampiyonu Çankırı Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi Fatih Özgen oldu. 62 kg’da 13-14 yaş grubunda güreşen sporcu, altın madalyayı kazanarak 2017 yılındaki başarısını yeniledi.

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonluklarıyla önemli başarılara imza atan Belediye Spor Güreş Antrenörü Seyfettin Karadeniz, 2019 yılı Minikler Balkan Şampiyonası’nın yapılması durumunda Fatih Özgen’in davet edileceğini belirterek genç güreşçinin ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti. Desteklerinden dolayı Başkan İsmail Hakkı Esen’e de teşekkür eden Karadeniz, Belediye Spor Kulübü güreş takımı içerisinde nice Fatihlerin olduğunu da vurguladı. Elde edilen başarıdan gurur duyduklarını belirten Başkan Esen de Şampiyon güreşçisini ve antrenörünü tebrik etti.