Belediye Şehir Tiyatrosu Yeni Oyuncularını Arıyor

Belediye Şehir Tiyatrosu Yeni Oyuncularını Arıyor

16 Ekim 2017

Belediye bünyesinde çalışmalarını aktif olarak devam ettiren Şehir Tiyatrosu, üçüncü yılında da yeni oyuncularla yoluna devam edecek. 25 kişiden oluşan oyuncu kadrosunu güçlendirmeye hazırlanan Belediye Şehir Tiyatrosu,  şehrimizin yeni ve genç tiyatrocu adaylarını yetiştirecek. Otogargara, Şuheda, Zamsalak, Karmakarışık 1, Karmakarışık 2 ve Karagöz Baba oyunlarını Çankırılılarla buluşturan ekipte; çocuk ve öğrencilerin yanı sıra esnaflar, öğretmenler ve diğer meslek gruplarından da tiyatroya gönül veren birçok kişi yer alıyor. Tiyatro ekibi, kendi tiyatro oyunlarını da yazarak sahneliyor.

Yeni yeteneklerin keşfedileceğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, kültürel ve sanatsal çalışmaların Çankırı’ya daha fazla güzellikler getirerek katkı sağlayacağını söyledi.

Seçmeler için başvuru, Belediye Hizmet Binası giriş katında bulunan İletişim Merkezinden yapılacak. Başvuru yapan adaylar, 28 Ekim’de jüri üyelerine performanslarını sergileyecek.