Belediye Personeline Yönelik Seminerler Devam Ediyor

Belediye Personeline Yönelik Seminerler Devam Ediyor

15 Ağustos 2018

Çankırı Belediyesi’nin personel eğitimleri devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yazışma kuralları ile ilgili düzenlenen eğitimin ardından personele kurum içi iletişim ile sigaranın etkileri hakkında seminer verildi. Seminerde öncelikle kurumsal iletişimin amaçları, iletişimi iyileştirme yolları, yöneticilerin organizasyon içindeki etkin iletişimi oluşturmadaki rolü anlatıldı. Seminerde sigaranın etkileri hakkında da sunum yapıldı. Sigaranın içerdiği maddeler, vücuda verdiği etkiler, sigaranın sebep olduğu hastalıklar gibi konularda da personel bilinçlendirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, personeli hem görevleri hem kişisel gelişimlerine yönelik eğitimler düzenlerken kurum içinde kendi aralarında ve vatandaşlar ile kuracakları iletişim ile ilgili bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye yönelik eğitimleri de önemsediklerini belirtti.