Belediye Personeli Ustalık Belgesini Aldı

Belediye Personeli Ustalık Belgesini Aldı

2 Mart 2018

Gürhan Titrek Mesleki Eğitim Merkezi, Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünde görev yapan personele ustalık eğitimi vermeye başladı. Belediye Başkanı İrfan Dinç, eğitime katılan personelin, çalıştıkları alanlarla ilgili yeterliliklerini, alacakları ustalık belgeleri ile tescil ettirmiş olacaklarını söyledi. Dinç, “Her işimizi işinin ehli insanlarla yürütmek ve şehrimizde ehil insanlar yetiştirmek istiyoruz. Bilgi birikimini ve yetenekleri doğrultusunda donanımını arttırdığımız her çalışanımız, yaşadığımız kente daha kalıcı işler yapması demektir. Çankırı Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime olan desteğimiz sürecektir. Eğitimin her alanında verdiğimiz destek ile bu şehrin gelişimi için çivi çakacak bireyler yetişmesi temennimizdir.” ifadelerini kullandı.  Eğitimlerin belirli dönemlerde gruplar halinde devam edeceği bildirildi.