Belediye Meydanına Yeni Düzenleme

Belediye Meydanına Yeni Düzenleme

7 Aralık 2016

Belediye Meydanı ile Anıt alanı arasındaki refüj niteliksiz bitkilerden arındırılarak bordürler çekilip kilitli parke ile döşendi. Yatay bordür kullanılan çalışmalar ile meydan rahat bir görünüme kavuştu. Soğuk hava şartlarına rağmen ekipler, Belediye Meydanındaki refüj çalışmalarının yanı sıra şehrin muhtelif bölgelerinde de kaldırım ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Daha önce de Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yayaların karşıdan karşıya geçmesi esnasında trafik kazalarının önüne geçmek için kavşak olan alanlardaki kaldırım kenarları yaya korkulukları ile çevrelenmişti. Belediye Meydanını güzelleştirme ve iyileştirme çalışmaları ilerleyen günlerde de devam ettirilecek.