Belediye, Kütüphaneler Haftası’nı 61. Kültür Yayını ile Kutladı

Belediye, Kütüphaneler Haftası’nı 61. Kültür Yayını ile Kutladı

27 Mart 2017

Eğitim ve kültür alanlarındaki faaliyetleri ile adından söz ettiren Çankırı Belediyesi, kültür yayınlarıyla da göz dolduruyor. Okulları Z Kütüphane; şehri de Uçak, Tren ve Gemi Kütüphaneler ile donatarak şehre yeni bir kimlik kazandıran Belediye Başkanı İrfan Dinç,  13 yılda yayınlanan kitap ve bilimsel dergilere bir yenisini daha ekledi.  Yerel yönetimlere ve tüm üniversitelere örnek teşkil edecek “Çankırı Kenti İçin Ekolojik Kentsel Tasarım” kitabı, ekolojik ve kentsel tasarım konularında Çankırı’da gerçek bir uygulama alanında gerçekleştirilen ödüllü projeleri kapsıyor. Belediyenin 61. eseri Başkan Dinç ve akademisyenlerce basına tanıtıldı. Dinç, belediyenin yeni kültür yayınını basın mensupları önünde imzaladı.