Belediye Gençlikspor Yeni Transferleri ile Sezona Hazır

Geri

Belediye Gençlikspor Yeni Transferleri ile Sezona Hazır

15 Ekim 2014

1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele edecek olan Çankırı Belediyesi Spor Kulübü yeni dönemde transfer ettiği futbolcuları tanıttı. Tanıtım toplantısına Kulüp Başkanı Mesut Aslan, Kulüp Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, Kulüp Müdürü Talip Dönmez,  Teknik Sorumlu Şenol Kıyak ve transfer edilen futbolcular katıldı.

Yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir başlangıç yapmak isteyen Gençlikspor, yaptığı transferler ve çalışmalarla ligde önemli bir yere sahip olmak istiyor. Alt yapıdan üç futbolcusunu A takıma çıkaran Belediye Gençlikspor; Geredespor'dan Doğan Ay'ı, Çaykaraspor'dan Volkan Yavuz'u, Kocaeli Birlikspor'dan Ali Burak Karaoğlu'nu, Karatekin Üniversitesi'nden Samet Karakaya'yı, Eskişehir Sağlıkspor'dan İsmail Gök'ü, İstanbulspor'dan Aykut Karagöz'ü, Sakaryaspor'dan Okan Bertan'ı ve Vanspor'dan Emre Sarıkaya'yı renklerine bağladı.

 

Yeni sezon ve transferler hakkında konuşma yapan Başkan Mesut Aslan, yeni dönemde ligin iddialı ekipleri arasında yer alacaklarını söyledi. Hedeflerinin bir üst lig olan Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmak olduğunu belirten Aslan, "Yeni sezona yaptığımız çalışmalar ve transferlerimizle iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Kendi evimizdeki ve deplasmandaki mücadelelerde sahaya koyacağımız oyun ile hedefimizi gerçekleştirecek adımları atacağız. Teknik hocalarımız ve oyuncularımız ile birlikte takım ruhunu sahaya yansıtarak oynayacağımız maçları kazanacağımıza inancımız tamdır. Kadromuzu güçlendirdiğimiz takım arkadaşlarımız ve oyuncularımız ile birlikte ligin başından sonuna kadar gayretli çalışmalar yürüteceğiz. Amacımız fair-play anlayışla oynayacağımız müsabakalarımızdan galibiyetle ayrılıp şampiyonluğu göğüslemektir. Yeni sezon ve transferlerimiz kulübümüze hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.