Belediye Gençlikspor 'dan Transfer Atağı

Geri

Belediye Gençlikspor 'dan Transfer Atağı

26 Ocak 2016

TFF Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupta mücadele eden Çankırı Belediye Gençlikspor, yeni transferleri ile ligin ikinci yarısına bomba gibi bir giriş yaptı.

Bölgesel Amatör Lig'de ligin birinci yarısını 15 puanla 8. olarak kapatan Çankırı Belediye Gençlikspor, takımı güçlendirmek ve kalıcı hale getirmek adına 5 yeni tranfere imza attı. Tecrübeli transferleri ile ikinci yarıda fırtına gibi esmek isteyen Belediye Gençlikspor, takımının hücum hattında yaptığı transferler ile dikkat çekti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in talimatı üzerine tranfer hazırlıklarına başlayan Belediye Gençlikspor, tecrübeli beş ismi renklerine kattı. Transflerinde hücum hattına ağırlık veren Gençlikspor, Körfez İskenderunspor'dan aldığı Ömer Emir ile Pursaklar Belediyespor'dan getirdiği Abdullah Özdoğan'a forvet arkasında görev verecek. Sarıkamış Belediyespor'dan tranfer edilen Mahmut Orta'nın da ileri uçta oynatılması bekleniyor. Hücuma yönelik futboluyla rakip takımlar karşısında fark üretmeyi hedefleyen Gençlikspor takımı, Sandıklıspor'dan tecrübeli file bekçisi Emrah Bıdık'ı renklerine bağladı..  

Sağ Açık U17 Milli Takımından

Ligin ikinci yarısında hücuma yönelik futbol oynamayı düşünen Belediye Gençlikspor, kanatları etkili kullanmak adına Bursa Burgazspor'dan tranfer edilen ve aynı zamanda U17 Milli takımının da oyuncusu olan Okan Çelik'i sağ açık pozisyonunda oynatacak. Kanatlardan yapılan hücumlarda etkili performans sergileyen milli futbolcu, Belediye Gençlikspor'un önemli isimleri arasında yer aldı.  

"Seyir Zevki Yüksek Bir Takım Oluşturacağız"

Yeni tranferleri tanıtan ve makamında misafir eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, ligin ikinci yarısında daha tecrübeli bir takımla sahaya çıkacaklarını söyledi. Yapılan tranferlerle ligin üst sıralarında bir takım görmek istediklerini belirten Dinç, "Yeni transferlerimiz ile takımımızı daha da güçlü hale getireceğiz. Amacımız, Çankırı insanına göze hoş gelen, seyir zevki yüksek müsabakalar izletmektir. Benim idealimdeki bir takımda, takımın yarısı Çankırı'lı futbolculardan oluşmalıdır. Dışarıdan yapılan tranferlerle takımı taşımak yerine daha çok kendi yetiştirdiğimiz oyuncularımızla bir yerlere gelmeliyiz. Böylelikle Çankırı insanının futbola olan ilgisi artarken, kendi çocuklarımızın da yeteneklerini ortaya çıkarmış oluruz. Şu anki kadromuza biz güveniyoruz ve ikinci yarıda da önemli işler yapacağımıza inanıyoruz. Gerekirse gelecek sezonda da takıma yeni takviyeler yapabiliriz. Hedefimiz belirli standartları yakalamış kalıcı bir takım düzeni kurmaktır. Ben teknik ekibimize ve oyuncularımıza şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.  

Yaptığı tranferleri ile elini güçlendiren Belediye Gençlikspor,  ligin ikinci yarısında zirveyi hedefleyen bir takım yapısıyla sahada yer alacak.