Belediye Gençlik Spor’un Yıldız Güreşçileri Madalyaya Doymuyor

Geri

Belediye Gençlik Spor’un Yıldız Güreşçileri Madalyaya Doymuyor

5 Eylül 2017

Belediye Gençlik Spor Güreş Takımı,  Çorum  Belediyesi’nce düzenlenen Yağlı Güreş Müsabakaları’ndaki başarılı performansı ile altın, gümüş ve bronz madalya ile döndü. Fatih Özgen'in  Minik 2 Boy'da rakiplerine üstünlük sağlayarak altın madalyayı elde ettiği güreşlerde, Emre Can Demirel Tozkoparan Boy’da gümüş madalya ve Yakup Gökmen ise Minik 2 Boy’da  bronz madalyanın sahibi oldu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in maddi ve manevi desteği ile Türkiye’nin farklı illerinde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerine katılarak Çankırı 'yı en iyi şekilde temsil etme şansını yakaladıklarını belirten Antrenör Seyfettin Karadeniz,  Belediye Başkanı İrfan Dinç’in dışında kimseden takdir görmediklerini söyleyerek serzenişte bulundu.

Karadeniz, “Spor denilince akla ilk önce futbol geliyor. Futbolun dışındaki spor dallarında da ciddi başarılar elde ediyoruz. En büyük isteğim; özellikle memleketimde, kendilerini spor adamı ilan eden kişilerin de bizleri desteklediklerini görmek ve  yanımızda olduklarını hissetmek. Genç Pehlivanlarımız bu memleketin öz kaynakları, mücevherleri. Yarın bu çocuklar Avrupa, Dünya ve Olimpiyatlarda boy gösterdiği zaman hepimizin gururu olacak. Bu yüzden, gençlerimizin başarılarını şimdiden göz ardı etmeyelim. Her müsabakada bizimle aynı heyecanı yaşayan ve çocukların geleceğini en az aileleri kadar düşünen spor aşığı Başkanımız İrfan Dinç’in desteklerini unutmayacağız. Güreşçilerim ve ben, bize sağlanan fırsatlardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bize gösterilen değerin farkındayız, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Son müsabakada alınan başarılı sonuçtan dolayı Antrenör Seyfettin Karadeniz’i arayarak tebrik eden Belediye Başkanı İrfan Dinç,  “Birçok şampiyonada yakaladıkları başarıyla ilimizin ve hatta ülkemizin gururu olan genç güreşçilerimiz ile iftihar ediyoruz. Ülkemizin geleceği gençlerimizi farklı alanlarda azimli ve başarılı görmek,  milletimizin geleceğine yönelik umudumuzu besliyor ve ışığımızı her geçen gün daha da parlatıyor. Gençlerimizin yolları açık olsun, Rabbim başarılarını katlayarak artırsın.” diye konuştu.