Belediye Gençlik Spor’un Güreşçilerinden 2 Vize 1 Bronz

Belediye Gençlik Spor’un Güreşçilerinden 2 Vize 1 Bronz

3 Mart 2017

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün genç güreşçileri, Yıldızlar Grup müsabakalarını başarı ile tamamlayarak Türkiye Şampiyonalığı yolunda fırsat yakaladı. 24–26 Mart 2017 tarihlerinde Kahramanmaraş’ta düzenlenecek Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Çankırı’yı Belediye Gençlik Spor’un iki güreşçisi temsil edecek. Çankırı’ya şampiyon güreşçiler kazandıran Antrenör Seyfettin Karadeniz, bu başarılarının ilerleyen dönemde de artarak devam etmesi için güreşçileri ile birlikte büyük çaba gösterdiklerini belirtti. Karadeniz, güreşçilerinin elde ettiği derecelerde maddi ve manevi en büyük destekçilerinin Belediye Başkanı İrfan Dinç olduğunu söyleyerek sanata ve spora olumlu bir bakış açısı sergileyen yerel yöneticilerin o şehrin çocuklarına bu alanların ve başarının kapılarını sonuna kadar açtıklarını ifade etti.