Belediye Gençlik Spor Sezona İyi Başladı

Geri

Belediye Gençlik Spor Sezona İyi Başladı

14 Aralık 2016

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, 2016–2017 sezonu U-17’ler Ligi’nin ilk maçında İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor karşısında 4–1 üstünlük sağlayarak ilk galibiyetini elde etti.

Atatürk Stadyumu’nda oynanan maça etkili bir performans ile başlayan Belediye Gençlik Spor, sağlı sollu atakları ile ilk yarıyı 2-0 skorla önde tamamladı.   İkinci yarıya yüksek moralle devam eden takım, Çağatay’ın hat-trick yaptığı ve Ahmetcan’ın fileleri havalandıran bir golü ile taraftarını sevindirdi. Sezonun ilk maçı olmasından dolayı her iki takım oyuncularının heyecanı da oyuna yansıdı. 

Belediye Gençlik Spor Antrenörü Ekrem Şahin, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu. Sezon çalışmalarına yaklaşık bir aydır hazırlandıklarını belirten Ekrem Şahin, Belediye Gençlik Spor’un çok kaliteli ve yetenekli bir altyapıya sahip olduğunu söyledi. Şahin, “Oyuncularımızın bu seviyeye gelmesinde büyük emeği olan, emeğini güven ve itimatla bana emanet eden değerli Şenol Kıyak Hocamıza teşekkür ediyorum. Ben de teslim aldığım bu sorumluluğu her zaman en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağım. Kulüp bünyesinde bütün branşlara destek veren Belediye Başkanı İrfan Dinç’e de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. ” ifadelerine yer verdi.

 

Belediye Gençlik Spor’un ilk 11’i

 

  1. Umut Batu Kıyak (Kaleci)
  2. Alican Soyaslan
  3. Muzaffer Mert Melan
  4. Mehmet Ali Savaş
  5. Faruk Yüce Ünlü
  6. Eren Ayhan (Kaptan)
  7. Abdulsamet Zor
  8. Serkan Sancar
  9. Melihcan Altay
  10. Ahmetcan Atalan
  11. Çağatay Öztürk 

    ANTRENÖR : EKREM ŞAHİN