Belediye Gençlik Spor Ringde de İddialı

Belediye Gençlik Spor Ringde de İddialı

3 Kasım 2017

Çankırı’da amatör sporu  iyi bir noktaya taşıyan Belediye Gençlik Spor Kulübü, antrenör  Mevlana Sarıkaya nezaretinde boks alanındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gelecek vaad eden bir çok boksörü bünyesinde bulunduran Belediye Gençlik Spor Boks Takımı; güç, dayanıklılık ve refleks çalışmaları ile göz dolduruyor. Boksun sakinleştirici bir özelliğe sahip olduğunu belirten Antrenör Mevlana Sarıkaya “ Psikolojik olarak kazanma dürtüsünü  içerisinde daha fazla barındıran boks, mücadele ve sabır isteyen bir spordur. Dışardan göründüğü gibi şiddet içeren bir spor değil, idmanlardaki tekniklerden de anlaşılacağı üzere, insanlar üzerindeki negatif enerjiyi atmada yardımcı bir etkendir. Bize sunulan imkanlar sayesinde bu sporu, çok değerli Belediye Başkanım İrfan Dinç’in destekleri ile Çankırı’nın çocuklarına sevdirmek ve bu alanda usta boksörler yetiştirmek istiyoruz. Azimli çalışmalar neticesinde çok kısa bir zaman diliminde Milli Takımlara  sporcu göndereceğimize inanıyorum.Bize destek veren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.