Belediye Gençlik Spor, Rakibini Ağır Yenilgiye Uğrattı

Geri

Belediye Gençlik Spor, Rakibini Ağır Yenilgiye Uğrattı

20 Aralık 2016

Geçtiğimiz hafta İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor karşısında 4–1 üstünlük sağlayarak ilk galibiyetini elde eden takım, Atatürk Stadı’nda düzenlenen karşılaşmada Kızılırmak Belediye Spor’u ağır bir yenilgiye uğrattı. Oyunda büyük hakimiyet kuran Belediye Gençlik Spor, 11–2   skor ile maç boyunca fileleri havalandırdı. 

İlk maçta yaptığı hattrick ile göz dolduran Çağatay Öztürk, ikinci karşılaşmada da rakip takıma 5 gol atarak kulübünün hanesine büyük bir başarı yazdırdı. Anterenör Ekrem Şahin yönetimindeki takım, bu hafta da takım oyunundaki başarısını gözler önüne serdi. Şampiyonluğa oynayan takım, grubunda Çankırı’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyor. 

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor, 3. mücadelesini 7 Ocak 2016 Cumartesi saat 13.00’te Atatürk Stadı’nda MKE Çankırı Spor karşısında verecek.

 

Maçın 11’i : Umut Batu Kıyak (Kaleci), Satılmış Burak Genç, Alican Soyaslan, Faruk Yüceünlü, Muzaffer Mert Melan, Serkan Sancar, Eren Ayhan (Kaptan), Abdulsamet Zor, Ahmetcan Atalan, Alperen Çevik, Çağatay Öztürk , ANTRENÖR : EKREM ŞAHİN