Belediye Gençlik Spor Judo’ya da El Attı

Geri

Belediye Gençlik Spor Judo’ya da El Attı

28 Ocak 2015

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 2.lik elde eden Belediye Gençlik Spor Kulübü Judo Takımı sporcularından Merve Türk’ü ödüllendirdi.

23-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Spor Salonu’nda 479 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Şampiyonası’na Çankırı Belediye Gençlik Spor Kulübü damgasını vurdu. Kulübün kısa bir süre önce Ordu’dan kendi bünyesindeki Judo Takımına transfer ettiği Merve Türk, büyükler kategorisi Judo dalı 52 kg’da sergilediği yüksek performansla Türkiye 2.si oldu.

Belediye 4. kattaki toplantı salonunda Antrenör Teoman Melikoğlu beraberinde Merve Türk ile bir araya gelen Başkan Dinç, sporcuyu başarısından dolayı kutlayan Judo dalında Çankırı’ya ilk defa önemli bir derece elde edilmesini büyük bir sevinçle karşıladıklarını belirtti.

Son karşılaşmasını Çankırı’yı temsilen İstanbul ile yapan Türk, judo dalında elde ettiği dereceyle Bulgaristan’da düzenlenecek Avrupa Açık Müsabakaları’na katılmaya hak kazanarak Milli Takımdaki yerini aldı.