Belediye Fuar Yolu Sonuna Neşter Vurdu

Belediye Fuar Yolu Sonuna Neşter Vurdu

15 Ağustos 2018

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Ekipleri, 2018 yatırım programında yer alan ve acil olmayan çalışmaları durdurarak sel baskınlarına karşı önlem alabilmek için başlattığı çalışmalar ile sorunlu bölgelere neşter vurmaya devam ediyor. Çalışmaların startını Çankırı Kalesi altından veren ekipler, çalışmaları Atatürk Bulvarı’nın ardından Fuar Yolu sonuna kaydırdı. Fuar yolu sonunda bulunan 800 mm çaplı yağmur suyu kolektör hattının Acıçay’a 300 m deplase çalışması yapıldıktan sonra 700 mm çaplı hatlar ile Fuar Yolu sonunda toplanan hatların by pass çalışması ekiplerce gerçekleştiriliyor. Bölgedeki çalışmalar Kurban Bayramı’na yetiştirilecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yoğun yağışlar ve şiddetli yağış rejimlerinin olumsuz etkilerini azaltmak amacı ile acil eylem planı kapsamında yer alan tüm çalışmaların 2018–19 eğitim ve öğretim yılı başlangıcına kadar yapılmasını hedeflediklerini ifade ederek “Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde vatandaşlarımızın hoşgörüsüne sığınarak çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Yağışlarda şehrimizi teslim alan su baskınlarına karşı başlattığımız çalışmalarımızı Allah’ımızın da izni ile kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” ifadelerini kullandı.