Belediye, “Ev Temizlik Hizmeti” ile Yardım Elini Uzatmaya Devam Ediyor

Belediye, “Ev Temizlik Hizmeti” ile Yardım Elini Uzatmaya Devam Ediyor

10 Kasım 2012

Çankırı Belediyesi, yaşlılara yönelik olarak başlattığı ev temizlik hizmetini ücretsiz olarak devam ettiriyor.

Yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatan Çankırı Belediyesi, tespit ettiği vatandaşların yanı sıra işlerini göremez durumda olan vatandaşlarının da isteğini geri çevirmiyor. Belediyenin gönderdiği ekip tarafından evleri temizlenen vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşıyor.

Temizlik hizmeti verilen ev sahiplerini ziyaret eden Belediye Başkanı İrfan Dinç “Sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamanız için her türlü katkıyı yapmaya hazırız. Sosyal belediyeciliğin gereği de budur. Biz sadece yol, asfalt yapmıyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.” dedi.

Ev temizlik hizmeti kapsamında; yerlerin süpürülüp silinmesi, toz alınması, camların, halıların, kapı ve çerçevelerin temizlenmesi, mutfak, tuvalet ve banyonun genel temizliği ile balkonların yıkanması yer almaktadır.