Belediye Engellileri Unutmadı

Belediye Engellileri Unutmadı

16 Ağustos 2011

Belediyemiz Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından kentteki engellilere ve ailelerine iftar yemeği verildi.

Tarihi Çamaşırhane’nin otantik atmosferinde gerçekleşen iftar yemeğine Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in eşi Zeynep Dinç, Belediyemiz Başkan Vekili Rafet Alemdar ve eşi Hatice Alemdar, Belediyemiz Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır ile birlikte 150 engelli ve ailesi katıldı.

Yemeğe katılmakta zorlanan engelliler için özel araçlar tahsis edilerek engelliler evlerinden alınıp yemeğin ardından da evlerine bırakıldı.

Yemekte konuşan Belediyemiz Başkan Vekili Rafet Alemdar, Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in Ankara’da Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’la randevusu nedeniyle çok arzu etmesine rağmen iftara katılamadığını belirterek, Çankırı Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını söyledi. Yemek öncesinde Zeynep Dinç engelli konukların masalarını tek tek dolaşarak hal ve hatırlarını sorup ihtiyaçları olup olmadığını öğrendi.

Yemeğin ardından Cemalettin Ferruh Kuran Kursu talebeleri ilahilerle programa renk kattılar.