Belediye Engelliler Kordinasyon Merkezinden Geçmiş Olsun Ziyareti

Belediye Engelliler Kordinasyon Merkezinden Geçmiş Olsun Ziyareti

11 Ağustos 2011

Ankara Numune hastanesinde gördüğü yoğun tedavinin ardından evinde istirahata çekilen Birleşik Engelliler Dernek Başkanı Tevfik Gezer’i evinde ziyaret eden Belediyemiz Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Afife Baran “ Tevfik bey, öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Allah seni eşin, çocukların ve sevenlerine bağışlamış. Belediye Başkanımız İrfan Dinç ’inde çok selamları var. Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu iletmemi söyledi. Tekrar geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum”dedi.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun olduğu gözlenen Birleşik Engelliler Dernek Başkanı Tevfik Gezer “Hatırlanmak çok güzel bir şey, bu yüzden size çok teşekkür ediyorum. Evet, ta uzaklarda böyle bir kaza yaşadık. Allah yüzümüze baktı.Çok şükür şimdi daha iyiyim. Kısa bir sürede ayağa kalkacağımı düşünüyorum. İnşallah engellilerimiz için birlikte çalışırız” diyerek görüşlerini belirtti.