Belediye Ekiplerinden Gece Gündüz Kar Mesaisi

Belediye Ekiplerinden Gece Gündüz Kar Mesaisi

19 Şubat 2021

Karla Mücadele Çalışmasında 17 Araç ve 140 Personel Görev Aldı

Çankırı Belediyesi ekiplerince kurulan karla mücadele ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar, cami önleri, sağlık ocakları çevresi, AVM, market ve dükkân önleri, yüksek alanlar başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda 7 gün 24 saat karla mücadele ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen karla mücadele çalışmaları kapsamında; yayaların ve araç sahiplerinin güvenliği için 140 personel görev alırken çalışmalarda 2 adet kar küreme ve tuzlama kamyonu, 1 adet kar küreme ve tuzlama traktörü, 2 adet greyder, 4 adet Beko Loder ve iş makinesi, 3 adet traktör ve 5 adet kamyon kullanılıyor.

Başkan Esen’den Karla Mücadele Ekiplerine Övgü

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, çalışmalar hakkında kısa bir bilgi vererek “Tuzlama çalışmalarımız, şehrimizin tüm noktalarında 24 saat esasında aralıksız olarak devam ediyor. Şu an için trafiğe kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Yol açma ve tuzlama çalışmalarımız, ekiplerimizce gece de kesintisiz olarak yürütülmektedir. Kaldırım temizleme çalışmalarımız ise sabah 6.30 itibari ile başlamış olup halen devam etmektedir.” dedi.  Esen, Çankırı halkının güvenli ulaşımını sağlamak için mesai kavramı gözetmeksizin seferber olan karla mücadele ekibine, zorlu tüm şartlarda azimli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.