Belediye Ekipleri Tatlıçay’a El Attı

Belediye Ekipleri Tatlıçay’a El Attı

11 Kasım 2019

Çankırı Belediyesi, geçtiğimiz aylarda DSİ 52. Şube Müdürlüğü işbirliği ile Tatlıçay’da yapılan makineli temizlik çalışmasının ardından mıntıka temizliği yaptı. Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 15 kişi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda Tatlıçay’dan dört traktör atık malzeme toplandı.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, 2019 yatırım programı kapsamında Tatlıçay’a el attı. DSİ ekipleri ile gerçekleştirilen makineli temizlikten sonra Belediye ekipleri detaylı temizlik için çaya indi. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin de katılımı ile yapılan mıntıka temizliği sonrasında Tatlıçay, kalan atıklardan arındırıldı. Karataş Kavşağı ile DSİ alt bölümü arasında bin metrelik güzergâhı kapsayan çalışmalarda dört traktör atık çıkartıldı. 15 kişilik ekipçe yürütülen temizlik çalışmalarında toplanan plastik, naylon, cam ve evsel atıklar çaydan uzaklaştırılarak Tatlıçay ıslah edildi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Çevre kirliliği konusunda vatandaşlarımızla ortak bir mücadele içerisinde olmalıyız. Çankırı’nın her bir ferdinin çevre gönüllüsü olarak hareket etmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.