Belediye Ekipleri Karda Zarar Gören Yolları Bakıma Aldı

Belediye Ekipleri Karda Zarar Gören Yolları Bakıma Aldı

22 Şubat 2022

Çankırı Belediyesi, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeni ile gerçekleştirilen kar küreme ve tuzlama çalışmalarının zarar verdiği yol ve kaldırımları bakıma aldı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,  geçtiğimiz haftalarda yaşanan yoğun kar yağışında şehrin cadde ve sokaklarında tuzlama çalışması gerçekleştirmişti. Havaların ısınmasını fırsat bilen ekipler, özellikle don olaylarından kaynaklanan arızalar sebebi ile hasar gören yol ve kaldırımlarda tamirat çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında; ihtiyaç duyulan alanlara parke döşenirken yollarda da asfalt yama çalışmaları sürüyor. Vatandaşların mağdur olmaması için yürütülen kar küreme çalışmalarından sonra yerinden oynayan karolar ise tamir ediliyor.

Sanayi bölgesi, Deveciler mevki, Esentepe, Buğday Pazarı, Abdülhalik Renda, Kırkevler Mahalleleri ile Yenimahalle’de başlayan çalışmaların hava şartlarının uygun olduğu günlerde kesintisiz olarak devam edeceği bildirildi.