Belediye Ekipleri Gece Mesaisi Yaptı

Belediye Ekipleri Gece Mesaisi Yaptı

22 Haziran 2018

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bozulan ve yeni açılan yolların bakım, onarım ve yeniden yapım çalışmalarını hızla yürüttü. İftar sonrasında gece mesaisi yapan ekipler, Buğday Pazarı Mahallesi’nde bulunan Seçil ve Sadakat Sokakları başta olmak üzere şehrin bazı noktalarındaki yolları yenileyerek sıcak asfalt ile kapladı. Bölgede 3500 metrekarelik alan için bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Ramazan Bayramı öncesinde çalışmaları yoğunlaştırarak gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Boz, altyapı ve kentsel dönüşüm gibi sebeplerden dolayı bozulan yollarda çalışmaların hızla yürütülerek bayramda vatandaşların rahat ulaşım sağlamasına özen gösterdiklerini vurguladı. Yolları bayrama hazır hale getiren ekiplerin bayram sonrasında da aynı bölgede kaldırım çalışmalarına devam edeceği bildirildi.