Belediye Çalışanlarından Kemoterapi Gören Çocuklara Destek

Geri

Belediye Çalışanlarından Kemoterapi Gören Çocuklara Destek

6 Ocak 2016

Sosyal medyada bir annenin duyarlılığı ile başlayan kampanyaya Çankırılı anneler de kayıtsız kalmadı. Çankırı Türk Anneler Derneğinin öncülüğünde destek verilen kampanyaya Belediye Başkanı İrfan Dinç de Belediye bünyesindeki Kadın Eğitim Kültür Merkezi, Esentepe Kültür Merkezi, Kadın İstihdam Merkezi ve Hanım Lokalleri kursiyerleri öncelikli olmak üzere Çankırı Belediyesi içinden de kampanyaya katılmak isteyen tüm kadın çalışanları ile destek verdi. Kampanya merkezler ve lokallerde kurs kapsamında yer alırken, Belediye personeli ise mesai saatleri dışındaki vakitlerini kanser tedavisi gören minik yavrular için ilmek atarak geçirdi.

Belediye çalışanlarının yaptığı yaklaşık 500 atkı ve bereyi Türk Anneler Derneği Başkanı

Songül Astarlıoğlu’na teslim eden Başkan Dinç, “ Atkı ve berelerimiz, Çankırı’daki kadınlarımızın sevgisinin ürünüdür. Bu sevgi ile dua ilmekleri inşallah daha da büyür. Bu sadece atkı ve bere değil, hayatı paylaşmak, yanında olmaktır. Çocuklarımızın Çankırı’da bu kampanyayı başlatan Türk Anneler Derneği’ne, emeği geçen tüm çalışanlarıma ve kampanyaya destek veren hanımefendilere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  

Türk Anneler Derneği Başkanı Songül Astarlıoğlu, gösterilen hassasiyet karşısında duygulandıklarını belirterek Çankırı, ilçeleri ve hatta köylerinden bile kampanyayı duyan kadınlarımız hemen harekete geçti. Kemoterapi gören yavrularımızı Çankırılı anneler yalnız bırakmadı, sıcacık sevgi ellerini onlara uzattı. Biz de kampanya kapsamında örülen atkı ve bereleri yılbaşından sonra LÖSEV’e teslim ederek çocuklarımıza ulaştıracağız. ”dedi.