Belediye Çalışanları ve Ailelerine İftar Yemeği

Geri

Belediye Çalışanları ve Ailelerine İftar Yemeği

21 Eylül 2011

Belediyemiz İş Merkezi Uzay Düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine; Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Belediyemiz Başkan Vekili Rafet Alemdar, Belediyemiz Meclis Üyeleri, Belediyemiz Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çiyan ve Mehmet Çayır, Birim Müdürleri ile birlikte tüm belediye çalışanları ve aileleri katıldı.

Mesai arkadaşlarına kendi elleriyle yemek dağıtan Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Değerli arkadaşlar birlikte şehrimize hizmet ediyoruz. Koyduğumuz her tuğla sonuçta kendimiz için. Bunun bilincinde olarak gayret ediyoruz, çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Şunu amiriniz olarak söylüyorum; çalışan mutlaka ve mutlaka emeğinin karşılığını alır. Ama gayretinizden, ihlasınızdan ve iyi niyetinizden asla ve asla taviz vermeyiniz. Ben hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum. Geceniz mübarek olsun, Allah’a emanet olunuz, afiyet olsun diyerek” kısa bir konuşma yaptı.

Yemeğe katılan personel ve aileri Belediye Başkanı İrfan Dinç’e böyle bir ortamı sağladığı için teşekkür ettiler ve salondan ayrıldılar.