Belediye Çalışanları Herkesin Yardımına Koşuyor

Belediye Çalışanları Herkesin Yardımına Koşuyor

6 Nisan 2017

Çankırı Belediyesi, hizmet binası girişinden itibaren güler yüzlü hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşların istek, öneri ve şikâyetini dinleyen Beyaz Masa’nın yanı sıra tüm personel de yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarla içeride ve dışarıda ilgileniyor. Geçtiğimiz günlerde de bir Zabıta görevlisinin yürümekte zorluk çeken yaşlı kadına yardımı herkesin takdirini toplamıştı. Halk ile birebir iletişim kuran Belediye, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor. Beyaz Masa tarafından karşılanan yaşlı vatandaşlar için gerektiğinde işin takibi yapılarak çözüme kavuşturuluyor. Belediyenin diğer çalışanları da halka hizmet ve yardım konusunda aynı hassasiyeti gösteriyor.

Çankırı, Milli Maneviyatımızın Pusulasıdır

Çankırı’da yaşayan herkesin huzurundan sorumlu olduklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Hizmetlerimizde insanı merkeze alan bir anlayış ile hareket ediyor, vatandaşımızın beklentilerini karşılayacak şekilde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Halktan uzak değil, halkın içinden, halkla iç içe bir Belediyecilik sergiliyoruz. Belediye çalışanlarımız da gönüllü elçilerimiz. Çalışanlarımız işlerini büyük bir titizlik ile yaparak vatandaşımızın her sorununa kulak veriyor ve çözmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Şükürler olsun ki; Rabbim de halkımın rızasını ve duasını bizden esirgemiyor. Baktığınız zaman Çankırı, maneviyatımızı diri tutan tüm dinamikleri ile Anadolu’nun pusulası olarak her zaman doğruyu gösteriyor.  Burada atan her yürek, milli maneviyatımızın birer temsilcisidir.” dedi.