Belediye Başkanımız İrfan Dinç'ten Bayram Mesajı

Belediye Başkanımız İrfan Dinç'ten Bayram Mesajı

21 Eylül 2011

Onbir ayın sultanı Ramazan Ayını uğurlamaya hazırlanırken Müslüman alemini Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Dinç yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

“Mübarek bir ayı geride bırakıyoruz. Bizleri önce Kadir Gecesine ardından da Ramazan Bayramına ulaştıran rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bayramlar insanların hayatında küskünlük ve dargınlıkların sona erdiği, huzur ve mutluluğun doruğa ulaştığı manevi iklimin doyasıya yaşandığı çok özel günlerdir. Başta Çankırılı hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz ve tüm İslam alemine Ramazan Bayramının huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini, birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum. Somali başta olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerimin ve tüm insanların sıkıntılarının giderilmesini yüce rabbimden niyaz ediyorum.”