Belediye Başkanımız İrfan Dinç’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

24 Kasım 2011

Belediye Başkanımız İrfan Dinç yayınladığı mesajında:

"Dünya devletleri; sanayide, ekonomide, kültürde, sanatta, teknolojide, kalkınmada ve her türlü sosyal alanlarda birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken, eğer bir ülke diğerlerinden üstünse bu başarının mimarı öğretmenlerdir. Bu gün Türkiye Cumhuriyeti olarak bütün dünyada kendimizden söz ettiriyorsak, bunu öğretmenlerimize borçluyuz.

Bu güzel ülkeyi, daima ileriye ama hep ileriye taşıyacak nesillerin yetiştirilmesindeki en büyük rol yine değerli öğretmenlerimizindir.

Öğretmenlik gibi en şerefli meslekle şereflenmiş bütün öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü ’nü en kalbi duygularımla kutluyor ve bu uğurda şehit düşen ve ayrıca Van depreminde hayatlarını kaybeden bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.