Belediye Başkanımız İrfan Dinç'in Mirac Kandili Msajı

Belediye Başkanımız İrfan Dinç'in Mirac Kandili Msajı

8 Temmuz 2011

Belediye Başkanımız İrfan Dinç Mirac Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

“İnsanlığın bugün en çok muhtaç olduğu hoşgörü ve diyalog kültürü yüce dinimizin üzerinde önemli durduğu hususlardandır. Günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz huzur ve barış için Mirac Kandili gibi özel geceleri birer vesile olarak görmek ve değerlendirmek durumundayız. Feyz ve bereketin coştuğu bu gecede Peygamber Efendimizin (a.s.v) bu ulvi seyahati mucizelerin en büyüğüdür. Mukaddes gün ve gecelerin en hayırlılarından olan Mirac Gecesi temenni ederim ki bizlerin huzurlu, mutlu ve sağlıklı geleceğine vesile olur.

Bu duygularla Mirac Kandilinizi tebrik ediyor, başta Çankırılı hemşehrilerim olmak üzere, Müslüman alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”