Belediye Başkanımız İrfan Dinç Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Geri

Belediye Başkanımız İrfan Dinç Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

30 Kasım 2011

Mahallelerle ilgili eksiklerin değerlendirildiği toplantıya Belediyemiz Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çiyan ve Mehmet Çayır’la ile daire müdürleri ve ilgili birim sorumluları katıldı.

Toplantıda 2011 yılında Çankırı tarihinin en fazla asfalt çalışmasının gerçekleştirildiğini belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Asfaltın yanında kilitli parke yol ve kaldırım çalışmaları ile sorunları önemli ölçüde çözdük. Mahallelerin ihtiyaçları konusunda sizlerden gelecek sorunların çözümüne yönelik önerilere ve toplumun genel taleplerini de değerlendireceğimizi bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

Çankırı’nın önemli sorunlarına çözüm getirecek projeler üzerinde yoğun bir biçimde çalıştıklarını belirten Belediye Başkanımız İrfan Dinç, 18 Ocak 2012’de Çankırı için önemli gördükleri 18 projeyi kamuoyu ile paylaşacaklarını da ifade etti. Mahallelerindeki eksiklerden bahsetmeleri için söz verilen muhtarlar, kayda değer sıkıntılarının olmadığını belirterek Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Muhtarların genel olarak cadde ve sokaklardaki su arızası ya da doğalgaz kazıları sonucu oluşan tamiratların ivedi olarak yapılmasını istedikleri görüldü.