Belediye Başkanımız İrfan Dinç Mahalle Muhtarlarıyla Bir Arada

Belediye Başkanımız İrfan Dinç Mahalle Muhtarlarıyla Bir Arada

17 Haziran 2011

Tarihi Çamaşırhane’de gerçekleşen istişare toplantısına Belediye Meclis Üyesi Rafet Alemdar, Başkan Yardımcılarımız Mithat Kılıç, Arif Çıyan ve Mehmet Çayır ile birim müdürleri katıldı.

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanımız İrfan Dinç, şu ana kadar yaptıkları çalışmaların yanı sıra yıl sonuna kadar yapılacak işlere ilişkin muhtarları bilgilendirdi.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, başlattıkları yeni bir uygulamayı da muhtarlarla paylaştı. Bundan böyle her mahalleden bir birim müdürünün sorumlu olacağını belirten Belediye Başkanımız Dinç, mahallelerden sorumlu müdürlerin muhtarlarla birlikte bölgenin öncelikli ihtiyaçlarını tespit ederek sorunların çözümünde muhtarlara yardımcı olacaklarını söyledi.