Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Her Türlü Desteği Vereceğim”

Geri

Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Her Türlü Desteği Vereceğim”

16 Şubat 2012

 

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali’nin daveti üzerine Çankırıspor tesislerine giden Belediye Başkanı İrfan Dinç ve bürokratlar ile STK yöneticileri birlikte yemek yiyip futbolcularla sohbet etti.

Mavi beyazlı ekibin Çankırı’nın tek profesyonel takımı olduğu belirtilerek Çankırı’nın tek yumruk olması adına yapılan çalışmalar kapsamında Çankırıspor tesislerinde düzenlenen akşam yemeğinde Çankırı Vali Yardımcısı Ahmet Atılgan, Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, ASFK Başkanı Ahmet Çardak, Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, STK temsilcileri katıldı.

 

Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından düzenlenen valiler toplantısı için Ankara’da bulunan Vali Özcan ile hava muhalefeti nedeniyle Ankara’dan Çankırı’ya gelemeyen Kulüp Başkanı Sevda Karaali düzenlenen programa katılamadı.

Mavi beyazlı ekibin çalıştırıcısı Hakan Yılmaz, Vali Yardımcısı Ahmet Atılgan, Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve bütün konuklara yemekten önce misafirlerine tesisleri gezdirdi.

 

Yemeğin ardından kulübün toplantı odasında futbolculara hitabeden Vali Yardımcısı Ahmet Atılgan futbolculara başarı dileğinde bulundu. Daha sonra konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, bundan böyle Çankırıspor’a imkanlar ölçüsünde her türlü konuda yardımcı olacağını belirterek “Bu takımın yeri burası değil. Hiç birinizin hiç kimseden aşağı kalır yanı yok. Bu takım daha iyi yerlere layık. İnşallah yeni takviyelerle de ben öyle inanıyorum ki, bi bakarsınız peş peşe alacağımız başarılı sonuçlarla işin şekli değişir. Böyle olmasını hem arzu ediyorum hem de dua ediyorum. Başaracağımıza yürekten inanıyorum. Sizler bizim evlatlarımızsınız, kardeşlerimizsiniz bundan sonra sizlere destek vereceğimizi bilmenizi istiyorum”dedi.

Başkan Dinç, program sonunda futbolculara çeşitli hediyeler verilmesi hususunda Özel Kalem Müdürü’ne talimat verdi.

Belediye Başkanımız İrfan Dinç aradaki buzların erimesi ile birlikte ara transfer döneminde Çankırıspor’a geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’den 2,5 yıllığına imza atan genç forvet oyuncusu Emre’yi kazandırmıştı.