Belediye Başkanımız İrfan Dinç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Geri

Belediye Başkanımız İrfan Dinç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

19 Ocak 2012

olacak, isminizin baki olacağı yazılara imza atın!”

 

 

Çankırı’daki mahalli basın mensupları ile bir araya gelen Belediye Başkanımız İrfan Dinç, küçük ilimizde imkanların kıt ve gazetecilerin çalışma şartlarının zor olduğunu bildiğini ifade ederek “Dualarımız her zaman bir ve beraber olarak güzel hizmetler yapmak adınadır. Sizler kısıtlı imkanlarla, kendinizden göstermiş olduğunuz fedakarlıkla görevinizi yerine getiriyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Gazetecilik işinin bir kutsallığı olduğunu da ifade eden Dinç “Haber kutsal, yorum hürdür. Sizlerde bu bilinçle görevlerinizi yerine getirmeye devam edin” dedi.

 

Gazetecilik mesleğini gönlüyle yapanların her zaman bir yerlere geldiğinin altını çizen Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Kalıcı olacak eserler bırakın. Farklı bakış açınızla insanımızın yararına olacak çıkışlarla, isminizin baki olacağı yazılara imza atın. Her zaman iyilik ve hayırla yad edilen gazeteciler olmanızı temenni ediyorum” dedi.

 

Hepimizin bu şehir için var olduğunu hatırlatan Belediye Başkanımız Dinç “İnsan ölür eseri kalır. Sizler ve bizler, hepimiz Çankırımız için iyi şeyler yapalım.” diyerek “Eğitim ve kültür alanında yaptığı çalışmalar dolayısıyla yılın Belediye Başkanı seçildiğini, bu seçiminde 7 yıllık Çankırı tarihinde kültür, sanat, tarih ve eğitime verdikleri kalıcı eserler sayesinde olduğunu” ifade etti.

 

Basın mensuplarının Başkan Dinç’ten beklentilerini dile getirmeleri sonrasındaki kutlama toplantısı, Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in basın mensuplarına hediye vermesi ile sona erdi.