Belediye Başkanı İrfan Dinç’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos 2012

Belediye Başkanı İrfan Dinç mesajında şunları ifade etti: “Güzel vatanımızı korumak için gözünü kırpmadan kahramanca savaşan mehmetçiğimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. İnançlı ve asil duruşlu yiğit mehmetçiğimiz olduğu sürece, bu vatanın bir karış toprağında hiçbir hainin tasarrufu olamayacaktır. Kim ki; her karışı şehit kanlarıyla sulanmış topraklarımızı bölmeye ve parçalamaya kalkarsa, önceden olduğu gibi şimdi de dersini alacaktır.

Bu topraklar için şehit olan Mehmetçiklerimize rahmet, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum.

Büyük zaferin; 90. yıl dönümünde, birliğimize - beraberliğimize ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyor, Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”