Belediye Başkanı İrfan Dinç: “Birsen Hanım Ömrünü Hayır İşlerine Vakfetmişti"

Belediye Başkanı İrfan Dinç: “Birsen Hanım Ömrünü Hayır İşlerine Vakfetmişti"

21 Aralık 2012

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Yardım Sevenler Derneği Çankırı Şube Başkanı ve Çankırı’nın sevilen simalarından Emel Birsen Salepçi’nin vefatı üzerine bir mesaj yayınladı.

Başkan Dinç’in mesajı şöyle:

“Çankırı’mızın hayırsever kişiliği ile tanınan çok değerli Emel Birsen Salepçi hanımefendinin vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.  Çankırı’nın cemiyet hayatının sevilen ve saygı duyulan isimlerinden birisi olan Emel Birsen Salepçi Hanımefendi, özellikle fakir ve ihtiyaç sahibi ailelerin ve onların çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ömrünü hayır işlerine vakfetmiş çok müstesna bir kişiliği sahipti. Belediyemizin kadınlara yönelik yaptığı çalışmalarda ve etkinliklerimizde bizlere destek ve güç veren Emel Birsen Salepçi Hanımefendiye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum.”