Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar ’n Açıklaması

Geri

Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar ’n Açıklaması

24 Kasım 2011

Kendisi kulübü devralana kadar Çankırı Belediyespor spor kamuoyunun da takip ettiği üzere hep zirveye oynayan bir durumdaydı. Büyük iddialarla ve Bank Asya hedefi ile çıktığı yolculukta takımı getirdiği yer şu an için belli ancak ismi değişen Çankırıspor’un akıbeti meçhul ve karanlıktır.

Yıllarca Çankırı Belediyespor’u zirve yarışında gören içeride ve dışarıdaki hemşehrilerimiz bugün 3. lige düşme endişesini yaşıyor. Takımın içinde bulunduğu sorunları çözmek yerine belediyemizi karalama kampanyası belediyemizi hedef alan açıklamaların tek nedeni sportif başarısızlığını kamufle etmekten başka bir şey değildir.

Kendisinin iddia ettiği ve CHP İl Başkanının da mahalli basın aracılılığı ile gündeme getirdiği gibi Belediye Gençlik Spor Kulübü’ne doğrudan yada banka hesabına hiçbir müteahhitin bağışı olmamıştır. Belediyemize hiçbir müteahhit iş makinesi almamıştır. Bunlar insafsızca ortaya atılan iftiralardır. Çankırıspor Kulübüne kazandırılan tesislerin bulunduğu alanla ilgili teklif Belediyemiz İmar Komisyonu’nca uygun bulunmadığından talep reddedilmiştir. Kulüp Başkanlığı’nı devraldıktan sonra her türlü karalama kampanyasını yaparak yıllarca kulübü başarıyla yönetmiş arkadaşlarımızı ortada bir şey yokken mahkemeye vermek suretiyle manevi olarak yıpratan bir anlayışa destek olmamız mümkün değildir.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali çok basit ve ucuz taktiklerle başarısızlığını bizim üzerimizden siyaset yaparak örtbas etmeye çalışmaktadır. Çankırı halkının ve özellikle bu gelişmelerden bihaber Ankara ve İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin kafasını bulandırmaya çalışmaktadır. Ancak ben kendisine şunu söylemek istiyorum. Güneş Balçıkla Sıvanmaz.

                                                        Rafet ALEMDAR

                                                            Belediye Başkan Vekili