Belediye Araç Filosuna 2016’da 16 Çevre Dostu Araç Eklendi

Belediye Araç Filosuna 2016’da 16 Çevre Dostu Araç Eklendi

8 Aralık 2016

Belediye Başkanı İrfan Dinç,  göreve geldiği günden itibaren Çankırı Belediyesi’ne ait araç ve iş makinesi parkını güçlendiriyor. Hizmet kalitesinin arttırılmasını ve daha hızlı hizmet verilmesini önemseyen Başkan Dinç, genç ve işlevi yüksek araçlar ile iş verimini artırıyor. 2016 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne 8,  Fen İşleri Müdürlüğüne 4,  Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne 1, Zabıta Müdürlüğüne 2 ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne de 1 araç olmak üzere toplamda alınan 16 araç, ihtiyaç duyulan noktalarda ekiplerin çalışmalarını hızlandırıyor. Yeni teknolojilerle donatılan araçlar,  egzoz emisyonları,  motor teknolojileri,  düşük bakım maliyeti, kalitesi, dayanıklılığı ile çevreye duyarlı özellikler taşıyor. Sıfır km çevre dostu araçlar ekiplere de daha güvenli ve ekonomik bir çalışma imkânı sağlıyor.