Bebekler Mucize Beyinleri İle Neler Yapabilir

Geri

Bebekler Mucize Beyinleri İle Neler Yapabilir

25 Ekim 2011

 

Belediyemiz Eğitim ve Kariyer Merkezi’nce “Bebekler Mucize Beyinleri ile Neler Yapabilir” konulu bir konferans düzenleniyor.

Eğitimin farklı alanlarında çalışmalar yapan Belediyemiz yeni oluşturduğu Eğitim ve Kariyer Merkezi bünyesindeki ilk etkinliğini gerçekleştiriyor. Türkiye’de ilk kez Akıllı Bebek Akademisi’ni oluşturan Yrd. Doç. Dr. Semih Sumak tarafından Çankırılı anne ve babalara 22 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 19.00’da “Bebekler Mucize Beyinleri ile Neler Yapabilir” konulu bir konferans verilecek.

Geliştirdiği öğrenim metodu ile çocuğun eğitimine anne karnında başlayan Yrd. Doç. Dr. Semih Sumak, Gaziantep’te kurduğu Akıllı Bebek Akademisi’nde yeni doğan 30 günlük bebeğe 18 ay içerisinde Türkçe ve İngilizce öğretilebileceğini, çocuğun 4 yaşına kadar da 6 dili öğrenebileceğini gösteriyor.

Yüzüncüyıl Kültür Merkezinde gerçekleşecek son derece renkli ve farklı bu konferansa özellikle anne-baba adayları ile bebek sahipleri ve küçük çocuk sahiplerinin katılmaları bebek ve çocuk eğitimi açısından büyük önem taşıyor.

Belediyemiz Eğitim ve Kariyer Merkezi yetkilileri konferansa herkesin davetli olduğunu ifade ettiler.