Bayramın İlk İki Günü Otobüsler Ücretsiz

Bayramın İlk İki Günü Otobüsler Ücretsiz

30 Mayıs 2019

Çankırı Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzur, güven ve rahatlık içerisinde geçirebilmeleri için bir dizi önlemler aldı. Uygulamaya alınan karar doğrultusunda; bayramda eş ve dost ziyaretlerinin rahat bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için şehir içi toplu taşıma araçları bayramın ilk iki günü (Çarşamba, Perşembe) ücretsiz hizmet verecek. Günlük güzergâh saatlerine uygun şekilde yolcu taşımacılığına devam edecek olan belediye otobüsleri, vatandaşları güzergâh üzerinde gidecekleri yerlere ulaştıracak. Bayramın ilk iki günü vatandaşlardan herhangi bir ücret alınmayacak. Bayram sürecinde oluşabilecek acil ihtiyaçlarda ise “Alo 153” ile 0 552 153 18 18 numaralı WhatssApp hattı üzerinden belediye ekiplerine ulaşılabilecek.