Bayram Sonrası İlk İş Gününde Geleneksel Bayramlaşma

Geri

Bayram Sonrası İlk İş Gününde Geleneksel Bayramlaşma

24 Temmuz 2015

Çankırı Belediyesi, yine bir geleneği bozmayarak geçmiş bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da personel ile bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Belediye çalışanlarının müdürlük ve birim olarak sıra ile yaptığı bayramlaşmada uzun kuyruklar oluştu. 

Beyaz Masa’da öğle saatlerine kadar süren bayramlaşmaya vatandaşlar da katıldı. Aralarında çocukların da bulunduğu bayramlaşma programında Başkan Dinç, çocuklara ayrı bir ilgi göstermeyi ihmal etmedi. Dinç, bayramlaşmaya gelen personelini ve vatandaşları, kolonya ve çikolata ikramı ile ağırladı.

Dinç, belediye çalışanlarının Ramazan aylarında halka her zamankinden daha fazla fedakârca hizmet ettiğini vurgulayarak yapılan projelerin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm personeline teşekkür etti. Dinç, sözlerini “Belediye halk için varsa, belediye personeli de halka hizmeti en iyi şekilde yerine getirmek için vardır. Bu gayreti, en son Ramazan ayında ekip ruhunun en güzel bir örneği ile herkese gösterdik. Çalışmalarımızda emeğini ve alın terini esirgemeyen tüm personelimizin bayramını kutluyorum.” diyerek devam ettirdi. 

Bayram sonrası ilk iş günü, personelin birbirleri ile bayramlaşmasıyla devam etti.