Bayat Ekmekler Taze Lezzetlere Dönüşecek

Bayat Ekmekler Taze Lezzetlere Dönüşecek

13 Mayıs 2015

Çankırı Belediyesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi Tasarruf Topluluğu işbirliği ile düzenlenen “Bayat Ekmekten Yemek ve Tatlı Yapma Yarışması” başlıyor.

Belediye bünyesindeki merkezlerde verilen yöresel yemek ve pastacılık kurslarında ekmek israfının önlenmesine yönelik birçok çalışma gerçekleştiren Belediye, şimdi de öğrencilerle birlikte bayat ekmekten neler yapılabileceğini gösterecek.

15 Mayıs 2015 Cuma günü saat 14.00’te Çankırı Belediyesi Kadın Eğitim Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek yarışmaya katılacak Çankırılılar, ana malzemesi bayat ekmek olan yemek ve tatlı kategorisinde kıyasıya yarışacak. Hazırladıkları yemek ve tatlıları jüri önünde sergileyecek yarışmacılardan dereceye girenler ise ödüllendirilecek. Bayat ekmeğin nasıl değerlendirileceğini merak eden herkes yarışmaya davetlidir.