Başkan Hüseyin Boz’un Ramazan Bayramı Mesajı

Geri

Başkan Hüseyin Boz’un Ramazan Bayramı Mesajı

12 Haziran 2018

 Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Boz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğimiz, manevi ikliminden hep birlikte istifade etmeye çalıştığımız Ramazan ayının sonuna gelerek bir bayramı daha görmenin sevincini yaşamaktayız. İnsanlığımızı yüceltecek ne kadar güzel duygu, dostluk ve kardeşliğimizi perçinleyecek ne kadar bütünleştirici bir ortam varsa işte orası bayram yeridir. Vatandaşlarımız ile birlikte bir Ramazan ayını daha huzur ve güven ortamında geçirdik. Bayramımız da bu huzur, mutluluk ve güveni daha da arttırmak için şehrimize ve halkımıza fırsat olacaktır. Güçlü Türkiye hedefi ile bilhassa İslam coğrafyasında, umutsuzluk, gözyaşı, savaş ve zulüm yerine barış ve adaletin hâkim olduğu, umutların yeşerdiği, bayram tadında bir bayram olarak geçmesini canı gönülden temenni ediyorum. Aziz milletimizin feraseti, iradesi, cesareti ve inancı sayesinde inanıyorum ki yarınlarımız bayram olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor; muhabbet ile kucaklaştığımız nice bayramlar diliyorum.”