Başkan Hüseyin Boz’un İlköğretim Haftası Mesajı

Geri

Başkan Hüseyin Boz’un İlköğretim Haftası Mesajı

17 Eylül 2018

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, İlköğretim Haftası dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Boz mesajında; öğrenciler ve öğretmenler başta olmak üzere tüm eğitim camiasının yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak başarılar diledi. Boz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Eğitim ve öğretim sadece kurumların değil, sosyal hayatın en önemli parçasıdır. Aile ortamından başlayan eğitim ve öğrenme süreci her ne kadar okullarımızda kıymetli öğretmenlerimizin aydın ve çağdaş fikirleri ışığında üst noktaya çıkartılsa da toplumumuzdaki her bireyin bir çocuğun eğitim ve öğretim sürecinde sorumluluğu vardır. Çankırı Belediyesi olarak eğitime destek konusunda yavrularımızın nitelikli ve donanımlı insanlar olarak yetiştirilmesi, toplumumuzun çağdaş uygarlık düzeyini yakalaması açısından önemlidir. Öğretim noktasında önemli kazanımlar elde etmelerini istediğimiz çocuklarımızın; çevre bilinci yüksek, insanlarla iletişimi kuvvetli, nerede nasıl davranacağını ve konuşacağını bilen, alanında uzman, ülke malını koruyan ve ülkesinin çıkarlarını gözeten, tarihini çok iyi bilen,  vatansever, milliyetçi, ahlaklı ve öz değerlerine bağlı bir nesil olarak yetişmeleri de güçlü toplum anlayışını daha da pekiştirecektir. Eğitim ve öğretim sürecindeki kazanımlarını birleştirebilen çocuklarımızın, milletimizin yaşam standartını yükselterek birlik ve beraberliğimizin de birleştirici gücü olmayı sürdüreceklerine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, yeni eğitim döneminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”