Başkan Hüseyin Boz’dan Vekillere Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Hüseyin Boz’dan Vekillere Hayırlı Olsun Ziyareti

24 Temmuz 2018

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Çankırı’dan Milletvekili seçilen Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitçioğlu’na Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, 24 Haziran seçimlerinde Çankırı’da AK Parti’den milletvekili seçilen Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitçioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti. TBMM’de samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Başkan Hüseyin Boz, Çankırı halkının iradesi ile seçilen vekillerle Çankırı’yı arzu edilen noktalara taşımak ve şehre hak ettiği bir gelecek yaşatmak için ortak akıl ve iş birliği halinde hareket edeceklerini belirtti. Çankırı Milletvekilleri Akbaşoğlu ve Çivitçioğlu ise TBMM çatısı altında Çankırı için güzel işler başarmak istediklerini belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’a ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti.