Başkan Hüseyin Boz’dan İtfaiye Erlerine Anlamlı Ziyaret

Başkan Hüseyin Boz’dan İtfaiye Erlerine Anlamlı Ziyaret

26 Eylül 2018

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün gelişmesine çok önem verilerek ciddi katkılar sağlandığını belirtti. Boz, Çankırı İtfaiyesinin modern çağın hızında bir itfaiyecilik anlayışı ile hizmet verdiğini söyleyerek “Üç vardiya biçimine geçen itfaiyecilerimiz, vatandaşların zor ve sıkıntılı anlarına anında müdahale edebilmek için tüm teknolojileri takip ediyor. İtfaiye personelimiz düzenli bir şekilde, çağın teknolojisine uygun olarak teorik ve uygulamalı mesleki eğitimlerine devam ediyor. Erlerimiz teknik donanım, çağı yakalayan araç filosu ve özel kıyafetleri ile her an göreve hazır bir şekilde beklemektedir. Tüm erlerimize sağlıklı ve yangından uzak günler diliyorum. Yaklaşık 30 yıldır Çankırı İtfaiyesinde çalışarak şehrimize ve halkımıza hizmet etmiş personellerimizden Ahmet Özkan ile Ahmet Kılıçaslan’a da canı gönülden teşekkür ediyor, emekliliklerini sevdikleri ile birlikte huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmelerini diliyorum.” dedi.