Başkan Esen’in Genç Güreşçileri Tarihi Güreşlerden Dereceler ile Döndü

Başkan Esen’in Genç Güreşçileri Tarihi Güreşlerden Dereceler ile Döndü

19 Eylül 2019

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in genç güreşçileri,  Ankara Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Karapürçek Yağlı Pehlivan Güreşleri’nden dereceler ile döndü. Beş yıl sonra yeniden düzenlenen güreşler, bazı televizyon kanallarından canlı yayın olarak da verildi.  14 kategoride bini aşkın güreşçinin yarıştığı tarihi güreşlerde Fatih Özgen ile Kadir Güleşen aldığı derecelerle yüz güldürdü. Ayrıca altyapısını Çankırı Belediyespor’da tamamlayan ve daha sonra Çorum’a transfer olan Kırkpınar şampiyonu, Balkan 2.si Emrecan Demirel’in Deste Küçük Boy’da aldığı şampiyonluk derecesi de eski kulüp arkadaşları tarafından tebrik ile karşılandı.  Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, güreşçilerinin azimli çalışmaları neticesinde girdikleri her müsabakadan önemli dereceler ile dönmelerinden memnuniyet duyduklarını belirterek başarıların devamını diledi.