Başkan Esen’den Çocuklara “Atatürk” Filmi Sürprizi

Başkan Esen’den Çocuklara “Atatürk” Filmi Sürprizi

14 Kasım 2023

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümünde “Atatürk” filminin bir seansını çocuklara hediye etti.  Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi kış atölyelerine katılan öğrencilerin izlediği film, büyük beğeni topladı. Çocuklar, yapılan röportajda Atatürk’e duydukları sevgi ve özlemi dile getirdi.

Gösterime giren “Atatürk” filminin Çankırı’daki ilk seyircileri çocuklar oldu. Çankırı Belediyesi, 100. Yıl Etkinlikleri ve 10 Kasım Anma programı kapsamında çocuklara filmi ücretsiz olarak izletti. Film öncesi öğrencilere patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi.  Atatürk’ün hayatından kesitlerin ve anıların yer aldığı film, çocukları da duygulandırdı.