Başkan Esen’den Bir Pandemi Desteği Daha

Başkan Esen’den Bir Pandemi Desteği Daha

30 Haziran 2021

Pandemi sürecinde esnafa destek çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Kurban Bayramı öncesinde yeni bir müjde verdi. Başkan Esen,  hayvan pazarı alanını kurbanlıklarını satmak isteyen vatandaşlara bu yıl ücretsiz olarak açtığını açıkladı.

Çankırı Belediyesi, örnek bir çalışma sergiledi.  Kurban satışı yapmak için hayvan pazarından yer kiralayan esnaftan herhangi bir ücret alınmayacağı bildirildi.  Esen, hayvan pazarında bulunan 78 adet küçükbaş, 26 adet büyükbaş alanı ile 8 adet çay ocağından herhangi bir kira bedeli talep edilmeyeceğini söyleyerek pandemi sürecinde zor durumda kalan üreticilere ve esnafa destek vermek için bütün imkânları kullandıklarını ifade etti. Uygulama, kurban satıcılarını oldukça memnun etti.