Başkan Esen ve TCDD Genel Müdürü Çalışmaları İstişare Etti

Başkan Esen ve TCDD Genel Müdürü Çalışmaları İstişare Etti

2 Ağustos 2019

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete TCDD Özel Kalem Müdürü Alpaslan Taylan, TCDD Bakım Dairesi Başkanı Ersoy Ankara, Çankırı Makas Fabrikası Müdürü Abdulvahap İnanç da katıldı. Belediye ile TCDD arasında imzalanan protokol kapsamında yapımı devam eden TCDD Parkı ve Açık Hava Müzesi ile ilgili istişare edildi. Esen, daha sonra misafirleri ile birlikte TCDD Parkı ve Açık Hava Müzesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Heyet, ayrıca, protokol kapsamında yapılan İstiklal Yolu Parkı ile TCDD’den alınan Tren Kütüphane’nin yanı sıra, Tuz Mağarası, Tuz Rehabilitasyon Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nı da gezdi.