Başkan Esen, Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Başkan Esen, Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

30 Kasım -0001

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 36’ncı olağan meclis toplantısına katıldı.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen birlik meclis toplantısında ‘sağlıklı kent’ başlığının kentlerin yollarına, sokaklarına, sosyalleşme olanaklarına, pozitif ayrımcılığa tabi olması gereken grupların yaşamlarına ve kentin ticaretine kadar geniş bir içeriğe sahip olduğunu dile getirdi.

Meclis toplantısının ardından Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin bu yıl 12’ncisini düzenlediği Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nın ödül töreni yapıldı.

Sağlıklı Kentler Birliği encümeninde bulunan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ‘Sosyal Girişimcilik Merkezi' projesi ile ödüle layık görülen Nilüfer Belediyesi'nin ödülünü Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e takdim etti.